Denuncia per contingut inadequat

3 còctels dolços per combatre el fred

{
}

 TAGS:undefined

Per gaudir d'una deliciosa beguda quan fa molt de fred res millor que tenir a la mà unes quantes receptes de còctels dolços, fàcils de preparar a casa i per gaudir en bona companyia. Segur que et venen de gust i que et fan entrar en calor!

Eggnog clàssic

Aquest còctel és ideal per a celebracions i brindis, té prous calories com per fer entrar el cos en calor i la seva aparença és molt similar a la del ponx d'ou o a de les maltades de vainilla.

Ingredients:

  • 1/2 litre de llet sencera
  • 2 2/3 de tasses de sucre
  • 1 beina de vainilla
  • 16 rovells d'ou amb les seves clares
  • 2 tasses de crema
  • 1/2 tassa de bourbon
  • 1/2 tassa de rom fosc
  • Nou moscada acabada de ratllar al gust
  • Canyella en pols al gust

Elaboració:

  1. En bany de maria barreja els rovells d'ou, la vainilla i el sucre.
  2. Bat a punt de neu les clares d'ou i incorpora-les a la barreja anterior.
  3. Sense deixar de batre afegeix la crema, el rom i el bourbon.
  4. A continuació refrigera la barreja per servir en gots tipus Old Fashion i decora amb la canyella i la nou moscada.

 TAGS:Woodford ReserveWoodford Reserve

Woodford Reserve és un bourbon dolç, fresc, floral, picant i arbrat. 

 

 

Grasshopper

Aquest còctel, que es trauduiria per llagosta, té un agradable sabor dolç i és ideal per a la sobretaula a les reunions entre amics i familiars. Durant dies de vent, neu o pluja, et farà entrar en calor de seguida. 

Ingredients:

  • 50 ml de licor de menta
  • 50 ml de crema de cacau
  • 50 ml de crema de llet
  • Gel

Elaboració:

  1. Col·loca la totalitat dels ingredients en una coctelera amb gel, agita i serveix en una copa de còctel. 

 TAGS:Bardinet Menta 1LBardinet Menta 1L

Bardinet Menta 1L és un licor d'herbes clàssic i aromàtic ideal per aquest còctel.

 

 

Irish Coffee

És un dels cóctels més coneguts arreu del món i, per sort, és molt senzill de preparar a casa. Ja sigui com a postre o durant una sobretaula tranquila, no deixis de tastar-lo!

Ingredients:

  • 70 ml de cafè calent
  • 40 ml de whisky irlandès
  • 1 cullerada de sucre morè
  • Nata batuda al gust

Elaboració:

  1. Escalfa a punt de bullir el whisky juntament amb la culleradeta de sucre per fer-lo més dens.
  2. Prepara un cafè fort.
  3. En una tassa de Irish Coffee serveix 1/3 de whisky, després afegeix gradualment 1/3 de cafè i finalment afegeix la crema (pots ajudar-te d'una cullereta per evitar que es barregi amb les altres capes).

 TAGS:Tullamore Dew 1LTullamore Dew 1L

Tullamore Dew  presenta un color amb aroma cítric i sabor típicament irlandès.

 

 

 

*Imatges: Uvinum i Susanne Nilsson (flickr).

{
}

Deixa el teu comentari 3 còctels dolços per combatre el fred

Entra a l'Obolog, o crea el teu bloc graits si encara no t'has registrat.

Avatar d'usuari El teu nom