Denuncia per contingut inadequat

5 receptes per menjar a la platja com si estiguessis a casa

{
}

 TAGS:undefined

Seguim amb l'onada de calor, de manera que el més probable és que aquest cap de setmana acabis anant a la platja o, en el seu cas, a la piscina. Si és així, avui et recomanem 5 receptes fàcils, ràpides i sanes per emportar-te a la platja i, així, riure-te'n de la calor. Esperem que t'agradin!

Amanida de taboulé

Ingredients per a 6 persones:

  • 300 grs. de cuscús
  • 5 tomàquets de branca
  • 1 manat coriandre
  • 1 manat de menta
  • 2 cebes tendres
  • 3 llimes
  • Oli
  • Sal

Preparació:

  1. Remulla el cuscús en la mateixa proporció d'aigua amb sal i deixa que l'absorbeixi.
  2. Quan el gra s'infli i ja no quedi líquid, remoulo amb una forquilla per separar-l'ho.
  3. Pela els tomàquets prèviament escaldats i, un cop freds, talla'ls a cubs. Talla la ceba tendra i les fulles de coriandre i menta. Afegeix aquesta picada al cuscús i barreja.
  4. Esprem les llimes i barreja el suc amb oli i sal, després afegeix gradualment a la preparació. Deixa refredar durant 1 hora a la nevera i serveix.

Pastís fred de verdures

Ingredients per a 4 persones:

  • 100 grams d'espinacs
  • 100 grams de mongetes verdes
  • 100 grams de carbassa
  • 50 grams d'espàrrecs verds
  • 4 ous
  • 100 ml de nata
  • Brou de verdures
  • 2 fulles de gelatina
  • Sal
  • Pebre blanc
  • 50 ml d'oli d'oliva verge extra

Preparació:

  1. Renta i talla les verdures per procedir a saltejar en oli i brou. Assaona i escorre.
  2. Posa a remullar les fulles de gelatina en aigua freda.
  3. Bat les clares a punt de neu.
  4. Quan les verdures es comencin a coure, afegeix més brou, la nata i els fulls de gelatina. Deixa coure durant 10 minuts.
  5. Deixa temperar i incorpora els rovells, remenant amb suavitat. Després, afegeix les clares a punt de neu, remou de dalt a baix.
  6. Unta un motlle de forn amb oli d'oliva i col·loca el farcit. Enforna a 150 ºC al bany Maria durant 15 minuts.
  7. Desemmotlla i serveix.

Sandvitx amb gambes i alvocat

Ingredients:

  • 1 paquet de pa de motlle
  • 100 grams de gambes congelades
  • Maionesa de pot al gust
  • Wasabi al gust
  • 1 alvocat madur
  • Ceba al gust
  • Un parell de fulles d'enciam
  • Oli d'oliva al gust

Preparació:

  1. Barreja el wasabi amb la maionesa fins a formar una pasta. Col·loca picant al gust.
  2. Cuina les gambes. Posa una paella calenta, col·loca les gambes prèviament escorregudes. Treu la paella del foc i retira l'aigua. Torna a posar la paella al foc i repeteix fins que deixi de sortir aigua.
  3. Aboca un raig d'oli a la paella i salta les gambes.
  4. Barreja les gambes a temperatura ambient amb la maionesa de wasabi.
  5. Col·loca una mica de ceba tendra picada i remou.
  6. Per emplenar el sandvitx, col·loca primer una mica d'enciam, després col·loca la pasta de gambes i maionesa i finalment unes rodanxes d'alvocat.

Truita de xampinyons

Ingredients:

  • 4 ous
  • 200 grams xampinyons
  • 50 grams de formatge emmental
  • Formatge ratllat al gust
  • 1 gra d'all
  • Julivert picat al gust
  • Oli d'oliva al gust
  • Sal al gust

Preparació:

  1. Neteja els xampinyons, talla'ls i col·loca'ls en una paella amb un raig d'oli.
  2. Bat els ous.
  3. Salteja els xampinyons a la paella amb l'oli calent. Afegeix el gra d'all picat i una mica de julivert.
  4. Aboca la barreja de la paella als ous batuts amb el formatge emmental ratllat.
  5. Mescla i aboca de nou a la paella.
  6. Espera que la truita es dauri per sota i amb una espàtula de fusta, cobreix un extrem de la truita amb l'altre, espera 1 minut i serveix.

Canapès de sardines i tomàquet

Ingredients:

  • 1 grapat de ruca
  • 5 tomàquets cherry
  • 4 Panets
  • 1 llauna de sardines
  • 4 Llimones

Preparació:

  1. Talla per la meitat els panets i torra'ls.
  2. Neteja la ruca i col·loca-la dins dels panets juntament amb una sardina escorreguda en cada pa.
  3. Talla en 4 parts els tomàquets cherry i col·loca 2 parts en cada tros de pa
  4. Talla les llimones a grills i col·loca'n un a sobre de cada pa. Serveix.

I si vols portar-te algun vi per acompanyar aquests deliciosos plats, et compartim dos suggeriments. Això sí, no t'oblidis d'emportar-te una nevereta ben gelada :)

 

 TAGS:Yllera 5.5 Verdejo FrizzanteYllera 5.5 Verdejo Frizzante

Yllera 5.5 Verdejo Frizzante: amb una bona puntuació a guies de prestigi, és un vi fàcil de beure i de compartir.

 

 

 TAGS:Libalis 2014Libalis 2014

Libalis 2014: és un vi blanc fresc i lleuger, fantàstic per a l'estiu.

 

 

 

{
}

Deixa el teu comentari 5 receptes per menjar a la platja com si estiguessis a casa

Entra a l'Obolog, o crea el teu bloc graits si encara no t'has registrat.

Avatar d'usuari El teu nom