Denuncia per contingut inadequat

13/01/2017

El cava triomfa al Japó

El cava, aquest fosc objecte de desig de totes les festes, és ara una de les begudes que més triomfa al Japó. De fet les exportacions espanyoles de vi a l'Àsia pugen i l'any passat van assolir una xifra de 80 milions d'euros, segons l'OEMV.

El vi escumós, concretament el cava, viu el seu millor moment al Japó, amb un fort interès en les marques, els tipus i els...

{
}

9/01/2017

Claus per triar un vi per a un sopar romàntic

Quedaràs amb ella o amb ell, i el sopar ha de ser perfecte, sigui amb espelmes o no. L'elecció del vi per al sopar romàntic és una cosa molt important, així que no ho deixis a l'atzar. Segueix els nostres consells i encerta en la teva elecció!

Cada plat amb el seu vi

Si tries peix per a aquest sopar tan romàntic, res millor que escollir els blancs gallecs, els...

30/12/2016

La història del vi en una exposició del Museu d'Arqueologia de Catalunya

L'exposició “El Vi Grec, de l'Antiguitat als cellers catalans actuals”, es desenvolupa al Museu d'Arqueologia de Catalunya (Barcelona) fins el 29 de gener del proper any.

Aquest esdeveniment ens ofereix l'oportunitat de conèixer la història del vi en un mateix lloc i acollir objectes arqueològics i recursos multimèdia que revelen les arrels del vi grec a ...

23/12/2016

Per què mengem més per Nadal?

S'acosten dies de tiberis. Tantes festes fan que mengem molt més en una setmana que en molts altres dies durant l'any. Un dels consells que donem és no deixar-se arrossegar per tants àpats llargs i tastar una mica de tot, però sense passar-nos. És millor optar per la qualitat que per la quantitat.

Una de la raons del perquè mengem molt més en aquestes festes ...

{
}

16/12/2016

7 coses a evitar durant els àpats nadalencs

La nit de Nadal, Nadal, Cap d'Any... les festes nadalenques no s'acaben i ens entaulem diverses vegades. Perquè tot vagi bé, tant en allò referent a la salut com en allò social, us donem uns quants consells sobre el que s'ha d'evitar als àpats nadalencs.

1. Omplir-se amb les tapes i el pica-pica

Els àpats nadalencs són llargs, massa llargs. Si ens omplim amb ...

9/12/2016

Els aliments més recomanables al desembre

Durant el mes de desembre són aconsellables els aliments més aviat contundents i que ens donin l'energia que necessitem per afrontar el dur hivern. Aliments calents i més generosos que els que consumiríem en èpoques estivals.

Les carns de caça

Al mes de desembre i amb l'arribada del Nadal és costum consumir carns de caça. És el cas del conill o el porc, a ...

2/12/2016

Com fer tapes de forma saludable

 

No podem evitar-ho, ens agrada anar de tapes. Fredes, calentes, pintxos, més elaborades i les tradicionals de tota la vida. Quan sortim de tapes, en ocasions ens descontrolem una mica, les acompanyem de vermuts, cerveses o vins i sense saber el que demanem. Però es pot anar de tapes de manera saludable amb aquests consells.

Escollir bé les tapes

Afortunadament,...

25/11/2016

Beure molt pot provocar infertilitat, beure amb moderació, no

La infertilitat és un dels problemes que més pot arribar a treure la son a les parelles, sobretot quan les dades ens expliquen que aquest trastorn afecta gairebé un 25% de les persones que desitgen tenir fills al món occidental.

Un estudi de l'Hospital Universitari de Aarhus (Dinamarca) del que s'ha fet ressó el diari ABC, ha revelat ara que un dels factors que...

18/11/2016

Els 5 aliments més recomanables al novembre

Amb l'arribada del fred, ve de gust menjar plats calents, i aquells ingredients que ens donin l'energia esperada per passar alguns dels mesos mes complicats de l'any.

Porc ibèric Les millors carns es destinen als mesos en què hem d'entrar en calor. En el cas del porc ibèric, és una de carn de qualitat que pot ser presentada de moltes maneres. I el millor és que té...

11/11/2016

Vi fet malbé? Encara el pots aprofitar!

Si el vi està picat, i ja no es pot beure, sempre hi ha altres idees per treure'n el màxim partit. No el llencis!

Una de les millors maneres d'aprofitar-lo és a la cuina. Si bé no el servirem en copes per beure'l, si podem utilitzar el vi picat en l'elaboració de plats per cuinar i complementar els sabors de la carn o del peix, ja sigui al forn o en coccions amb olla....