Denuncia per contingut inadequat

7/04/2017

Maridatges de vi i formatge innovadors de la mà d'experts

Els maridatges de vi i formatge s'estan fent molt populars. Permeten de casar sabors entre vins, preferiblement blancs, tot i que també amb determinats tipus de vins negres joves, i formatges de tots els gustos.

Ara, els formatges de més qualitat són maridats amb vins també de reputació i sempre de la mà d'experts, com poden ser sommeliers o tastadors...

{
}

7/04/2017

El vermut, molt més que una beguda

 

Que el vermut és una beguda de llarga tradició i molt familiar, ja ho sabíem. I ara, a més, contribueix a enaltir locals i bars de sempre al costat d'altres més moderns, que són ara coneguts per aquesta beguda.

Una beguda social El vermut és molt més que una beguda perquè és tota una cultura. Un costum, un saber fer, un compartir tapes amb els altres que ...

31/03/2017

Maridar vi i pasta? Sí, hi ha vida més enllà del Lambrusco

Com bé sabem, el maridatge és un art que, amb el pas del temps i l'experiència, es va dominant, i el que aquí presentem no és una cosa que s'hagi de seguir exactament, no és una ciència, són només consells que t'ajudaran a gaudir de les teves pastes amb la millor opció de vi. És clar, cadascú té els seus gustos i sobre els gustos personals no hi ha disputes....

24/03/2017

Per què un vi pot costar molt més (o menys) que un altre?

De tant en tant llegim o sentim a dir que, en un tast a cegues, hi ha hagut un vi molt econòmic que «ha guanyat» a un de molt car. Pot passar, és clar. Hi ha alguns vins de 5 € que, comparativament, no tenen res a envejar a un de 20 €, tot i que no per això vol dir que molts dels vins que valen 20 o 30 o 100 euros no valguin el que marca l'etiqueta.

Llavors, té...

{
}

17/03/2017

El vi bio sap millor que el convencional?

Els vins biològics són una tendència a l'alça, tant a Catalunya com a països com França, on la cultura «bio» porta temps quallant entre els consumidors. Més que una moda, és una tendència que, a més d'afegir valor al producte, minimitza l'impacte ambiental del cultiu a mans de l'home.

No obstant això, podem afirmar que el vi «bio» està més bo que el vi...

10/03/2017

Beu vi i... no et separis de la teva parella!

Beure alcohol és una activitat que, amb moderació i encert, pot portar grans beneficis, tant a la salut com a la qualitat de vida en general, incloent la vida en parella i molts aspectes més.

Un nou estudi dirigit per la Universitat de Michigan, als Estats Units, ha arribat a una sorprenent conclusió en relació als hàbits de consum i la vida matrimonial. Segons...

3/03/2017

Què fer quan tens moltes ganes de menjar?

Moltes vegades mengem per pur avorriment i també per ansietat. Ara bé, menjar exageradament pot tenir conseqüències com el sobrepès i el desenvolupament de determinades malalties relacionades amb el cor i els problemes digestius. Què fer davant d'aquest problema?

Menjar cinc vegades al dia

Els nutricionistes i metges recomanen que es facin cinc àpats al dia....

24/02/2017

Sis beneficis del vi blanc per a la salut

Tots coneixem els avantatges que ofereixen els vins negres, però els blancs també tenen les seves propietats, a més de la seva frescor i aroma inconfusible. Quins són els principals beneficis del vi blanc per a la salut? A continuació te'n presentem alguns:

1. És bo per a malalties relacionades amb els pulmons

Entre les bondats del vi blanc, ressalta que prevé...

17/02/2017

Bars a on podràs anar amb el teu gos a Barcelona

A Barcelona és possible anar amb el teu gos tranquil·lament a prendre alguna cosa al bar que et vingui de gust. Bé, que et vingui de gust i que deixin entrar gossos (sempre lligats), ja que l'Ordenança Municipal estableix que és l'amo del local qui estableix si poden entrar-hi o no gossos. Dit això, a continuació presentem alguns dels bars als quals es pot anar a...

10/02/2017

Maridatge de vins i llegums per al fred

Sans i saludables. Tant els llegums com el vi són necessaris perquè el nostre organisme es reguli. Hem de saber que també es realitzen maridatges entre vins i llegums, interessants i innovadors per tal que el paladar pugui gaudir també amb aliments bàsics.

La famosa fabada asturiana és un plat de cullera adient per àpats durant els dies de fred. La faba asturiana...