Denuncia per contingut inadequat

Foodies a El bloc d'Uvinum

4/08/2017

Trucs per maridar vi i embotits

Són dos dels menjars més exquisits. El vi, d'una banda, i els embotits, que combinen amb tot: tots dos ofereixen sabors en maridatges molt especials.

A grans trets, els embotits, que són normalment grassos, combinen amb vins tipus Sauvignon Blanc, pinot, vins negres intensos i alguns blancs escumosos. Per a un pernil serrà, l'estrella dels embotits a Espanya, és...

30/06/2017

Els millors vins per prendre amb menjar xinès

Quantes vegades hem anat a dinar a un restaurant xinès i no hem sabut quin vi demanar! Maridar aquest tipus de cuina és possible, tant amb cava i altres escumosos com amb vi blanc o negre.

Els vins escumosos, en línies generals, són els que van millor per acompanyar la gastronomia xinesa. Contrasten amb el gust de la soja, de les crestes i de l'arròs, com no, en...

28/10/2016

Els aliments més recomanables a l'octubre i la tardor

Comença un mes de canvis. Del sol i la calor dels mesos anteriors passem a la baixada de temperatures i la pluja. Per aquest motiu, alimentar-nos correctament és bàsic per no perdre energia. Coneix quins són els millors aliments per a aquest mes d'octubre.

Fruites de temporada Les fruites d'aquests mesos són les millors per nodrir-nos i fer front als dies curts i...