Denuncia per contingut inadequat

Maridatges a El bloc d'Uvinum

4/08/2017

Trucs per maridar vi i embotits

Són dos dels menjars més exquisits. El vi, d'una banda, i els embotits, que combinen amb tot: tots dos ofereixen sabors en maridatges molt especials.

A grans trets, els embotits, que són normalment grassos, combinen amb vins tipus Sauvignon Blanc, pinot, vins negres intensos i alguns blancs escumosos. Per a un pernil serrà, l'estrella dels embotits a Espanya, és...

30/06/2017

Els millors vins per prendre amb menjar xinès

Quantes vegades hem anat a dinar a un restaurant xinès i no hem sabut quin vi demanar! Maridar aquest tipus de cuina és possible, tant amb cava i altres escumosos com amb vi blanc o negre.

Els vins escumosos, en línies generals, són els que van millor per acompanyar la gastronomia xinesa. Contrasten amb el gust de la soja, de les crestes i de l'arròs, com no, en...

7/04/2017

Maridatges de vi i formatge innovadors de la mà d'experts

Els maridatges de vi i formatge s'estan fent molt populars. Permeten de casar sabors entre vins, preferiblement blancs, tot i que també amb determinats tipus de vins negres joves, i formatges de tots els gustos.

Ara, els formatges de més qualitat són maridats amb vins també de reputació i sempre de la mà d'experts, com poden ser sommeliers o tastadors...

31/03/2017

Maridar vi i pasta? Sí, hi ha vida més enllà del Lambrusco

Com bé sabem, el maridatge és un art que, amb el pas del temps i l'experiència, es va dominant, i el que aquí presentem no és una cosa que s'hagi de seguir exactament, no és una ciència, són només consells que t'ajudaran a gaudir de les teves pastes amb la millor opció de vi. És clar, cadascú té els seus gustos i sobre els gustos personals no hi ha disputes....

9/01/2017

Claus per triar un vi per a un sopar romàntic

Quedaràs amb ella o amb ell, i el sopar ha de ser perfecte, sigui amb espelmes o no. L'elecció del vi per al sopar romàntic és una cosa molt important, així que no ho deixis a l'atzar. Segueix els nostres consells i encerta en la teva elecció!

Cada plat amb el seu vi

Si tries peix per a aquest sopar tan romàntic, res millor que escollir els blancs gallecs, els...

21/10/2016

Maridatges imbatibles amb vi rosat

A l'estiu ve de gust un vi rosat al costat del mar. Frescos, amb carisma i amb aromes afruitats, els rosats més ambiciosos poden maridar-se amb diversos aliments. Coneix tot seguit alguns dels seus maridatges.

Vi rosat i carn

Encara que aquest vi casa a la perfecció amb peix, la carn també li va bé. És per això que es recomana servir-lo amb embotits i carns...

23/09/2016

Trucs infal·libles per combinar formatge i vi

 

El formatge és un dels aliments gastronòmics més saborosos. Cada formatge és diferent i ofereix mil gustos al paladar que es poden combinar perfectament amb vins diversos. Anem a conèixer alguns trucs per maridar formatge i vi. Ja saps quin va bé i amb quin tipus? Tria bé i gaudeix.

Primers sabors

Alguns formatges, ja siguin més tendres o grassos, poden anar ...

27/05/2016

Amb quins vins és millor maridar la paella?

La paella és aquest gran plat exclusiu d'Espanya, que té el seu origen a València, tot i que es menja a diverses comunitats espanyoles. Realitzat amb arròs, brou, peix, carn o verdures, hi ha una gran quantitat de tipus de paelles, totes elles gustoses. Si tens dubtes sobre quin tipus de vi va millor amb la paella, et donarem algunes recomanacions.

La paella de marisc...