Denuncia per contingut inadequat

Vi Blanc a El bloc d'Uvinum

26/08/2016

Les zones vitivinícoles d'Alemanya (I/III)

Els vins alemanys són de llarga tradició i cada vegada despunten més al mercat de vins mundial. Per conèixer els seus vins, cal saber quines són les principals regions vinícoles d'Alemanya.

Les seves zones es divideixen en 13 amb una extensió mitjana de 100.000 ha i la gran majoria es troben concentrades al sud i a la part sud-oest, donades les millors condicions...

19/08/2016

Sis beneficis del vi blanc per a la salut

Tots coneixem els avantatges que ofereixen els vins negres, però els blancs també tenen les seves propietats, a més de la seva frescor i aroma inconfusible. Quins són els principals beneficis del vi blanc per a la salut? A continuació compartirem amb uns quants:

1. És bo per a malalties relacionades amb els pulmons

Entre les bondats del vi blanc, ressalta que...

29/07/2016

11 falsos mites sobre el vi

El vi es relaciona, en ocasions, amb algunes idees no gaire ben fonamentades. Si ets amant del vi o senzillament gaudeixes aprenent sobre vi, segurament t'interessarà saber això.

1. “Com més vell sigui, millor”

Molta gent creu que un vi és millor depenent del temps que passa en bóta per al seu envelliment, però per això estan les definicions de vi...

24/06/2016

8 còctels amb vi per celebrar l'arribada del bon temps

Et ve de gust un còctel a base de bon vi? Avui et proposem les següents idees. A veure què et semblen!

1. Amb cola: si ets amant del vi negre però vols prendre una beguda diferent per sortir de la rutina, prova a afegir-li una part de cola en la mateixa proporció. Aquest còctel és anomenat Kalimotxo. Completa la preparació amb una mica de gel i unes gotes de suc...

27/05/2016

Amb quins vins és millor maridar la paella?

La paella és aquest gran plat exclusiu d'Espanya, que té el seu origen a València, tot i que es menja a diverses comunitats espanyoles. Realitzat amb arròs, brou, peix, carn o verdures, hi ha una gran quantitat de tipus de paelles, totes elles gustoses. Si tens dubtes sobre quin tipus de vi va millor amb la paella, et donarem algunes recomanacions.

La paella de marisc...

6/05/2016

Tipus de copes de vi

De la mateixa manera que hi ha diversos tipus de vi, cada un d'ells idoni per a un moment determinat, les copes en què aquests han de servir-se també ofereixen un ampli grau de varietat, ja que de la seva forma dependrà afavorir les condicions òptimes per al seu consum, un fet que hem de tenir molt en compte a l'hora d'adquirir-les.

En general, tots els experts...

22/04/2016

Hamburgueses gourmet: suma i segueix

De les hamburgueses vistes com menjar ràpid s'ha passat a les hamburgueses gourmet, tota una tendència que no passa desapercebuda en bars, restaurants i cellers. L'hamburguesa ha estat des de sempre un àpat tradicional, que s'ha donat als més petits en ser més tendra i sucosa. Ara, afortunadament, no només es troben hamburgueses de diferents sabors sinó que es...

8/04/2016

Les millors begudes per l'aperitiu d'un esdeveniment empresarial

Les reunions d'empresa, els esdeveniments de fires, ponències i similars són espais en els quals s'ha de tenir cura de fins a l'últim detall. Per això, a l'hora d'organitzar aquests esdeveniments, les begudes que s'hi ofereixen també són fonamentals, així com el càtering que ha d'estar a disposició de tots i adaptar-se a diferents paladars.

Per acompanyar els...

15/03/2016

Encara sense regal per al Dia del Pare?

Potser ja fa dies que tens el regal per al Dia del Pare, però si no és així, tenim unes propostes de vins que segur que li encantaran. Clàssic, modern, original, roquer, muppie... És igual quin sigui el seu estil, hi ha un vi per a cada pare. Descobreix els millors vins per regalar!

Per a pares atrevits

Un pare amb gustos innovadors? Li agrada experimentar? Aquí ...

4/03/2016

El vi és millor a grans glops

Beure vi amb moderació aporta una gran quantitat de beneficis. Ara bé, si el bevem a grans glops, molt millor. Això és el que diu un estudi de la Universitat de Nàpols, doncs la quantitat de vi que els bevedors ingereixen en cada glop té una forta influència en el seu sabor.

Per analitzar aquest estudi van utilitzar la Falanghina, un varietal autòcton que produeix...