Denuncia per contingut inadequat

Vi Blanc a El bloc d'Uvinum

19/02/2016

Cellers i vins del Penedès

La zona vitivinícola del Penedès és probablement una de les més característiques i reconegudes de Catalunya, especialment per ser el principal lloc de producció del cava, el vi escumós català per antonomàsia.

Però en aquesta Denominació d'Origen podem trobar molt més que cava, ja que en les seves més de 27.000 ha de vinyes es produeix raïm destinat a...

22/01/2016

Vins d'hivern

A casa, al restaurant, al bar o al celler, però sempre calentets. L'hivern és una estació per menjar plats més contundents, guisats i al forn, que han d'anar combinats amb els seus respectius vins.

Així que els “vins d'hivern” dependran del que mengem en aquesta estació de l'any. Si bé es prefereixen, en línies generals, vins negres, amb cos, contundents,...

15/01/2016

Com netejar les taques de vi?

A tots ens ha passat que ens ensopeguem amb una copa de vi en alguna reunió i se'ns taca la roba. Les taques de vi poden ser una mica difícils de treure, i segons el tipus de teixit has de fer servir mètodes diferents.

Per a les taques de vi seques: has de deixar la taca en remull amb una mica de llet calenta fins que observis com desapareix. Després pots...

30/12/2015

Com alternar diferents vins en el sopar de cap d'any?

S'acosten unes festes molt especials, on la gastronomia serà protagonista i el vi és eix central de reunions d'amics i famílies. Ja pots escollir els teus vins per Nadal si vols que el teu sopar sigui tot un èxit; tria qualitat i varietat, segur que t'ho recompensaran.

Peixos, carns, postres... per Nadal mengem en excés i de forma variada, és per això que hem...

18/12/2015

Quin vi triar aquest Nadal segons el tipus de menjar?

Els vins recorreran taules d'aquestes festes, de manera que has de triar el vi adequat segons cada àpat. Ja saps que per Nadal hi ha dinars i sopars ben variats, ja que passem del marisc a la carn i de nou al peix en qüestió d'hores per acabar amb unes abundants postres. T'ajudem a triar el vi depenent del que vagis a menjar.

Amb peixos

Per als peixos recomanem...

4/12/2015

10 vins per menys de 10€ per regalar a l'amic invisible

T'ha tocat de nou fer el regal de l'amic invisible? Sigues original i regala una bona ampolla de vi! Per ajudar-te en la teva elecció, et proposem 10 vins per menys de 10€ que segur que serán un gran regal. 

Vins per menys de 10€ per a regalar Pruno 2014

Pruno 2014: Valor segur, vi clàssic i que el gran crític Robert Parker ha lloat en diverses ocasines...

25/09/2015

Maridatges de tardor que no et pots perdre

Ja ha començat la tardor i, encara que el fred no vindrà més endavant, ja hem de deixar de banda alguns menjars més propis de l'estiu per passar als plats més típics de la tardor, que són propostes gastronòmiques excel·lents.

Els bolets seran especials durant aquests mesos. Els bolets amb carn, les cremes de bolets i les combinacions amb aquest aliment ...

24/07/2015

15 vins per menys de 20 euros que entusiasmen a Robert Parker

Prendre un bon vi a un preu més que raonable està a l'abast de tots i, si no, que li ho preguntin a Robert Parker. Perquè, si bé en ocasions puntua vins que només estan a l'abast d'uns pocs mortals, en moltes d'altres ens dóna grans alegries i ens descobreix vins que, per pocs diners, ens fan una mica més feliços. Així que avui volem compartir amb tu 15 vins per menys...

17/07/2015

5 receptes per menjar a la platja com si estiguessis a casa

Seguim amb l'onada de calor, de manera que el més probable és que aquest cap de setmana acabis anant a la platja o, en el seu cas, a la piscina. Si és així, avui et recomanem 5 receptes fàcils, ràpides i sanes per emportar-te a la platja i, així, riure-te'n de la calor. Esperem que t'agradin!

Amanida de taboulé

Ingredients per a 6 persones:

300 grs. de...

10/07/2015

10 idees per un aperitiu original

Estiu, calor, terrassetes... Amb l'arribada del bon temps aprofitar l'hora del vermut encara ve més de gust, si s'hi val. Per això volem proposar-te 10 idees perquè l'hora del vermut sigui més original, si cap. Aquí venen: 

Seitons i gintónic. La cervesa està sent desplaçada pels gintònics també a l'hora de fer el vermut. De fet, a la carta dels...