Denuncia per contingut inadequat

Vi Frances a El bloc d'Uvinum

17/03/2017

El vi bio sap millor que el convencional?

Els vins biològics són una tendència a l'alça, tant a Catalunya com a països com França, on la cultura «bio» porta temps quallant entre els consumidors. Més que una moda, és una tendència que, a més d'afegir valor al producte, minimitza l'impacte ambiental del cultiu a mans de l'home.

No obstant això, podem afirmar que el vi «bio» està més bo que el vi...

8/05/2015

Com maridar vi i gastronomia de la India?

El menjar picant i el vi poden portar-se molt bé si es fa de la manera adequada. Alguns vins potencien els diversos sabors i les espècies que sol haver-hi en aquest tipus de cuina; d'altres els tapen.

La cuina de la India és una de les més completes quant a sabors i aromes, i per això cal que vagi acompanyada d'un vi que en sàpiga treure tot el profit... Però no...

12/08/2013

Vins de Borgonya

Els vins francesos compten amb una antiga tradició en els cultius de la vinya, l'origen de la qual es remunta al segle II de la nostra era i va ser desenvolupada durant l'Imperi Romà. No hi ha dubte que és part fonamental de la cuina francesa, i les seves marques han aconseguit un reconeixement mundial i que la seva qualitat sigui marca registrada.