Denuncia per contingut inadequat

Gourmet i cosmopolita? Descobreix els millors mercats de Madrid (I/II)

 TAGS:undefined

Estàs pensant en aprofitar les vacances de Setmana Santa per anar a passar uns dies a la ciutat de Madrid? Si es així, no pots perdre't aquest post! I es que aquesta ciutat es mesura per la seva gastronomia i també pels seus mercats d'alimentació, alguns dels quals de gran tradició. La veritat és que a la ciutat hi ha bastants mercats, i és difícil triar aquells que mereixen ser explicats!

El mercat de San Antón és un d'ells, ubicat a la plaça que porta el seu nom, Antón Martín, a Chueca. S'ha sotmès a algunes restauracions i destaca per la gran quantitat d'activitats que s'hi realitzen. Uneix, així, projeccions culturals amb gastronomia, i la compra de productes diversos, com vins de diferents D.O.. En total, acull 26 parades diferents.

Al barri de Salamanca, el mercat Platea fa les delícies dels amants de l'alimentació més fresca. Aquest antic cinema és ara tot un projecte gastronòmic que dóna que parlar, doncs hi trobem 20 parades per comprar i restaurants de renom per fer parada i degustar els millors menjars dels xefs més prestigiosos. Hi ha figures com Roncero, Freixa o Solla que tenen presència en els seus restaurants.

El mercat ecològic Huerto Lucas és tota una innovació. Ubicat a Chueca, hi ha aliments, vins, cosmètica i molt més, tot sempre 100% ecològic. I compta amb diversos tallers i activitats. Està de moda, en créixer el gust pel tot allò “eco”, de manera que també acull locals de tapes, bars i restaurants.

El mercat de San Fernando acull múltiples opcions. D'una banda hi ha parades d'alimentació diverses, com les referents als celíacs, mentre que també hi ha espectacles i fins i tot botigues diferents, com un famós establiment de llibres a pes. El mercat Barceló acull 7.150 metres quadrats distribuïts en quatre nivells i s'ha obert fa poc després de contínues reformes. L'alimentació és la protagonista, amb parades tradicionals, però també amb parades modernes i alternatives basades en l'artesania.

 TAGS:El Rincón 2008El Rincón 2008

El Rincón 2008: vi de la D.O. Madrid estructurat, saborós, de tanins madurs.

 

 

 TAGS:La Bruja Averia 2013La Bruja Averia 2013

La Bruja Averia 2013:  un vi molt fresc, carnós i elegant, bona acidesa i records minerals

 

 

Imatge: Wikimedia Commons

Deixa el teu comentari Gourmet i cosmopolita? Descobreix els millors mercats de Madrid (I/II)

Entra a l'Obolog, o crea el teu bloc graits si encara no t'has registrat.

Avatar d'usuari El teu nom