Denuncia per contingut inadequat

I si recuperem el porró i la bóta per compartir el vi?

 TAGS:undefined

Encara que és un objecte que forma part de la història del país i en moltes cases segur que el podem trobar, la veritat és que molts joves no hauran vist ni utilitzat el porró o la bóta de vi per beure. El fet de beure amb aquest objecte és un acte divertit que fa que es pugui compartir en companyia i fer-ne un acte encara més social i amigable. Per això, us donem algunes raons per recuperar l'acte de beure en bóta.

S'ha posat de moda

La moda dels gastro bars i cellers actuals estan tornant a posar de moda, encara que molt a poc a poc, la beguda en porró. I no només amb vins de batalla o de poca qualitat, sinó amb tota mena de vins.

És un objecte per compartir 

Igual que succeeix amb la sangria o bé altres begudes que es poden compartir, el porró de vi fomenta la sociabilitat i es comparteix d'uns a altres. Hi ha res més social?

És divertit 

Beure en porró no sempre resulta fàcil, però si s'aconsegueix és un acte divertit i diferent. Es poden fer concursos per veure qui beu millor i més ràpid, i qui es taca menys. La destresa és una de les qualitats per beure en bóta de vi.

Permet seguir amb la tradició 

No fa pas tant temps, beure en porró era un fet habitual a les cases. I què millor que seguir amb aquesta bona tradició tant en la intimitat com en diversos locals?

Ajuda a conservar el vi 

La bóta de vi permet conservar el vi amb millor qualitat: els entesos en aquest objecte argumenten que és la millor manera de transportar i conservar el vi durant dies.

És la millor representació de l'esperi humanístic del vi 

En els últims anys, encara que la tendència del consum de vi ha augmentat, ha incrementat la percepció de que es tracta d'un fet elitista. Es pensa, erròniament, que només podem descobrir vins de qualitat en tasts, en botigues o restaurants cars... I no és cert, ja que hi ha molts locals que serveixen vi de molts tipus i moltes denominacions, i la tradició de beure en bóta fa que el consum de vi sigui un acte més informal.

 TAGS:4 Kilos 20124 Kilos 2012

4 Kilos 2012 és un vi de la VT Mallorca que compta amb 94 punts Parker i 93 de la Guía Peñín. 

 

 

 TAGS:Camins del Priorat 2014Camins del Priorat 2014

Camins del Priorat 2014 es un vi elaborat a Gratallops de la mà de la prestigiosa bodega Álvaro Palacios.

 

Deixa el teu comentari I si recuperem el porró i la bóta per compartir el vi?

Entra a l'Obolog, o crea el teu bloc graits si encara no t'has registrat.

Avatar d'usuari El teu nom