Denuncia per contingut inadequat

Sabies que avui llancem el nou programa de punts? Rep euros per cada compra!

 TAGS:undefinedEstem d'enhorabona! Avui dilluns 17 de novembre hem llançat el programa de punts a Uvinum. En què consisteix? És molt senzill: premiem a totes les persones que compren a la nostra pàgina amb punts (= euros) per a les properes compres que realitzin.

Quants punts pots rebre per cada compra? La regla és que regalem 1 euro per cada 75 euros de compra de productes, i la proporcionalitat s'aplica als diferents imports: per exemple, si fas una compra per valor de 150 euros, rebràs 2 punts (= 2 euros); si la compra és de 37,5 euros, rebràs mig punt (= 0,50 euros). Tots els punts que vagis rebent i acumulis, els tindràs disponibles al teu compte d'usuari a Uvinum per les teves properes compres.

Fixa't en la fitxa de producte, ho veuràs tot més clar: comprant una ampolla de Camins del Priorat 2013, obtens 0,17 punts (= 0,17 euros). Com més ampliïs la teva cistella de la compra, més punts rebràs!

 TAGS:undefined

Això sí! Tingues en compte que els punts caduquen al cap de 6 mesos a comptar a partir de la data en què els rebis, així que tindràs l'excusa perfecta per no esperar tant per a omplir de nou el teu celler ;)

Tenim clar que si som el que som és gràcies a vosaltres, que confieu en nosaltres. I no hi ha res millor que premiar la vostra confiança. Gràcies i un brindis per això!

Comença a guanyar punts a Uvinum.cat!

Galeria d'imatges per Sabies que avui llancem el nou programa de punts? Rep euros per cada compra!

2 de 2

Mostra les fotografies de Sabies que avui llancem el nou programa de punts? Rep euros per cada compra!

Deixa el teu comentari Sabies que avui llancem el nou programa de punts? Rep euros per cada compra!

Entra a l'Obolog, o crea el teu bloc graits si encara no t'has registrat.

Avatar d'usuari El teu nom