Denuncia per contingut inadequat

El vermut, molt més que una beguda

{
}

  TAGS:undefined

Que el vermut és una beguda de llarga tradició i molt familiar, ja ho sabíem. I ara, a més, contribueix a enaltir locals i bars de sempre al costat d'altres més moderns, que són ara coneguts per aquesta beguda.

Una beguda social
El vermut és molt més que una beguda perquè és tota una cultura. Un costum, un saber fer, un compartir tapes amb els altres que defineix la personalitat d'un poble al qual li agrada sortir i conversar al voltant d'un vermut.

Reconegut per xefs estrelles Michelin
Cada vegada són més els xefs i cuiners de renom que decideixen apostar per aquesta tradició i per donar valor a aquesta beguda. El vermut ara ressorgeix en un estat de moda que esperem no sigui passatger. És el cas de Carles Abellán, qui amb els seus restaurants de tapes, com el Tapas24, enalteix el vermut i ofereix diversos tipus i elaborades tapes per acompanyar-lo. També és el cas de de Paco Pérez, 5 estrelles Michelin, que experimenta sabors i plats al voltant del vermut.

Fires i esdeveniments
Ja no només els bars es rendeixen de nou al vermut, sinó que s'organitzen tallers, tastos i fires que tenen aquesta beguda com a protagonista. Serveixen per donar-la més a conèixer, per descobrir noves marques i sabors, i realitzar maridatges amb petits platets i beguda.

No només els diumenges
Des que el vermut ha tornat a ser una beguda de referència, hem descobert que el que es destinava als diumenges, abans de dinar, s'estén actualment a berenars, sopars i a diversos dies de la setmana. Especialment els divendres i dissabtes a la tarda, quan les reunions entre amics solen ser importants.

 TAGS:Vermut Casa Mariol 1LVermut Casa Mariol 1L

Vermut Casa Mariol 1L

 

 

 TAGS:Vermut El Bandarra 1LVermut El Bandarra 1L

Vermut El Bandarra 1L

{
}
{
}

Deixa el teu comentari El vermut, molt més que una beguda

Entra a l'Obolog, o crea el teu bloc graits si encara no t'has registrat.

Avatar d'usuari El teu nom