Denuncia per contingut inadequat

Vi vs. Cervesa

{
}

 TAGS:vi,cervesaMolt s'ha fet referència sobre la diferenciació que es fa entre les diferents estacions climàtiques de l'any i quines són les begudes a prendre segons la seva temperatura. Segons la història recent de la gastronomia, la cervesa és una excel·lent beguda per a les actuals jornades de calor, però el vi, és per tot l'any? Aquí, llavors, la resposta.

El vi, la cervesa i quan degustar una d'elles

Abans val aclarir que la indústria vitivinícola ha avançat molt de la mà de la tecnologia en els darrers anys, per la qual cosa els processos de producció han evolucionat i han perfeccionat els cellers de tot el món. Així com els cultius van guanyar amb els avenços, el producte final s'ha refinat.

Va ser precisament això que va donar lloc a un renovat consum de la beguda a base de raïm i que va permetre instal·lar la idea que el vi ja no és només una beguda per acompanyar un àpat, sinó per a tot tipus d'esdeveniments. La història afirma el contrari: abans, es el consumia a la nit, però no en una festa, o en un dinar no relacionada amb la beguda.

Doncs bé, en recordar el creixement en els últims temps, la discussió avui difereix en com s'instal·la la idea de què consumir quan fa calor i què consumir a l'hivern. Queda clar que amb 30 graus de temperatura, sempre dins de les begudes alcohòliques, la cervesa es posiciona com a tal.

Però qui agrada del vi també consumeix cervesa, però al mateix temps pot pensar en un vi blanc, ben gelat, dolç o sec, un escumant. La diferència que la cervesa se la pren en passar, en una tarda o bé abans de menjar. El vi, en canvi, se l'associa directament a l'instant de menjar.

Aquí entra en joc el paper de les agències de publicitat, que transmeten amb èxit un missatge directe cap als joves. Els cellers, en canvi, no aconsegueixen inserir aquest target juvenil. A més, en els menjars informals o en sortir de tapes, la cervesa s'instal·la com referent. El vi, en canvi, no.

Per tendència dels cellers en els principals països productors de vi, es el consumeix cada vegada més en tot moment del dia i la circumstància del cas, com una festa, una recepció o un esdeveniment determinat. Qui consumeix vi, també consumeix cervesa, en general. Qui consumeix cervesa, no sempre consumeix vi.

La comparació existeix però perd força amb el pas del temps, perquè mentre la beguda gasosa groga respecta els seus orígens i apunta el seu missatge a això, el vi guanya terreny. Es consumeix més negre que blanc, però cada dia troba més adeptes a beure una copa, en qualsevol horari, i en qualsevol temporada.

{
}

Deixa el teu comentari Vi vs. Cervesa

Entra a l'Obolog, o crea el teu bloc graits si encara no t'has registrat.

Avatar d'usuari El teu nom