Denuncia per contingut inadequat

La xocolata i el vi, aliats per la teva dieta i el teu paladar

 TAGS:undefined

Hi ha plaers a la vida, com el vi i la xocolata, que fins ara semblaven estar lligats en certa manera a un determinat concepte de culpa. Aliments tan deliciosos que -pensem- no poden ser bons per a la salut. Però tal com demostren multitud d'estudis recents, el vi, per exemple, sempre que es consumeixi amb moderació, és un gran aliat del nostre organisme per a la prevenció de malalties cardiovasculars, envelliment i molt més.

El que no sabíem era que la xocolata també té efectes beneficiosos en combinació amb altres aliments com el vi, o almenys això és el que es desprèn de les troballes dels experts nutricionistes Aidan Goggins i Glen Matten, que en breu publicaran en forma de llibre, titulat “The Sirtfood Diet”.

En aquest volum, els autors ens parlaran de la seva investigació sobre les sirtuïnes, enzims que afecten el mecanisme cel·lular regulant l'expressió de certs gens. Aquests compostos són presents en determinats vegetals, coneguts com a activadors de les sirtuïnes que, segons recents estudis, activen els mateixos mecanismes cel·lulars que intervenen quan fem exercici, ajudant-nos a perdre pes en cremar greixos i incrementant la massa muscular.

Aquests aliments inclouen la col arrissada, nabius, cítrics, pomes, cebes, te verd, tàperes, vi negre i xocolata negra. Naturalment, la recomanació d'aquests aliments adverteix que el seu consum ha de ser, per descomptat, moderat, sobretot en el cas del vi.

Nosaltres afegirem que, tot i que els efectes d'aquests aliments puguin estar en vies de demostrar-se, el millor és portar una dieta equilibrada, un estil de vida que inclogui una mica d'exercici físic i, per què no, de tant en tant donar-se un caprici en forma de bon vi, deliciosa xocolata o el que el nostre cos ens demani, això sí, sense abusar-ne.

 TAGS:Les Cousins L'Inconscient 2014Les Cousins L'Inconscient 2014

Les Cousins L'Inconscient 2014

 

 

 TAGS:Les Jolies Filles 2014Les Jolies Filles 2014

Les Jolies Filles 2014

 

 

Deixa el teu comentari La xocolata i el vi, aliats per la teva dieta i el teu paladar

Entra a l'Obolog, o crea el teu bloc graits si encara no t'has registrat.

Avatar d'usuari El teu nom